FUTBOL TURNUVASI
Tarih: 9.03.2019| Okunma Sayısı: 1591

FUTBOL TURNUVASI

BAROMUZCA SİVAS KONGRESİ'NİN 100. YILI ANISINA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Turnuvaya, Baromuza kayıtlı Avukatlar ve Stj. Avukatlar ile Sivas Adliyesi'nde görev yapan hakim, savcı ve adliye çalışanlarından oluşan 11 takım katıldı.

9 Mart 2019 Cumartesi Günü gerçekleştirilen turnuvanın ilk maçında başlama vuruşunu Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş birlikte yaptı.

Açılışta basın mensuplarına konuşan Sivas Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, Turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ederek "Adliye içerisinde birlik ve beraberliğin sağlanması, barışçıl bir çalışma ortamının kurulması ve birbirimizi daha yakından tanımak adına böyle bir organizasyonu yapan Baro Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah güzel bir organizasyon olur. Halı saha futbol maçı olunca Türkiye'de herkesin iddiası var. Biz de centilmenlik içerisinde iyi bir karşılaşma olmasını istiyoruz." dedi.

Baro Başkanımız Av. Hacı Yılmaz Demir ise Milli Mücadele'nin temel taşlarından Sivas Kongresi'nin 100. yılında böyle bir organizasyon düzenlemekten mutlu olduklarını ifade etti.

Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden Baro Başkanımız "Kurum olarak 100. yıl etkinlikleri kapsamında hem adliye ve yargı mensuplarının bir araya gelmesi, hem de kültürel etkinlik kapsamında böyle bir turnuva düzenledik. Turnuvamızda avukat, hakim, savcı ve yardımcı personel olarak hep beraberiz. Burada esas olan bir araya gelmek. Yine turnuvanın final maçları 1-7 Nisan Avukatlar Haftasında oynanacak." şeklinde konuştu.

25.04.2024