YARGININ ZİRVESİNDEN BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 7.04.2019| Okunma Sayısı: 1013

YARGININ ZİRVESİNDEN BAROMUZA ZİYARET

Sivas Barosu yargının en üst makamlarını ağırladı. 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Baromuz ev sahipliğinde düzenlenen törene katılmak üzere Sivas'a gelen Yargıtay Başkanı  İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ve Kayseri Baro Başkanı Av. Cavit Dursun Baromuzu ziyaret etti.

Sivas Barosu Başkanlığı makamına geçen yargının zirve isimleri burada Baro Başkanımız Av. Hacı Yılmaz Demir, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Baro mensubu avukatlarımız ile bir süre sohbet ettiler. Sivas Barosu ziyareti anısına Baro Başkanımız Av. Hacı Yılmaz Demir’e hediyeler veren heyete, Baro Başkanımız Av. Hacı Yılmaz Demir de çeşitli hediyeler takdim etti.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı makamını da ziyaret eden heyet, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, Sivas Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılarımız ile bir araya geldiler.

Ziyaretlerin ardından Baromuz tarafından düzenlenen 5 Nisan Avukatlar Günü Kutlamaları için Sivas Kent Meydanına geçildi.

5 Nisan Avukatlar Günü programımıza Baromuzun daveti üzerine bizleri şereflendiren Yargıtay Başkanı Sayın İsmail Rüştü CİRİT, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet AKARCA 'nın Baromuzu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

24.04.2024