ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU
Tarih: 29.04.2019| Okunma Sayısı: 1264

EĞİTİM PROGRAMI

ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU EĞİTİMİ

Baromuza kayıtlı meslektaşlarımıza TBB öncülüğünde ve Baromuz ev sahipliğinde Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Eğitimi gerçekleştirildi.

27  - 28 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen eğitim programlarında Baro Başkanımız Av. Hacı Yılmaz DEMİR tarafından katılımcılara eğitim sertifikaları takdim edildi.

İki gün süren eğitim programlarının sonunda kısa bir konuşma yapan Başkanımız; Baromuzun eğitim çalışmalarının önümüzdeki günlerde de yoğun bir şekilde devam edeceğini belirterek Sertifika almaya hak kazanan meslektaşlarımızı kutladı.

Baromuza kayıtlı meslektaşlarımıza TBB öncülüğünde ve Baromuz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru Eğitim Programlarında tüm katılımcılar ile fotoğraf çekiminin ardından Baro Başkanımız Av. Hacı Yılmaz DEMİR tarafından,  Avrupa Konseyi Ankara Bürosu sorumlusu ve Eğitim Koordinatörü Ezgi KOÇAK ile Eğitmenler Av. Şahide Sezin ATMACA ve Av. Hasan KILIÇ' a eğitim programı anısına hediye takdim edildi.

Katılım sağlayan meslektaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

19.04.2024