SİVAS ADLİYE SARAYI’NDA ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ
Tarih: 1.09.2022| Okunma Sayısı: 2430

SİVAS ADLİYE SARAYI’NDA ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

2022 - 2023 Adli Yıl Açılış Töreni 01 Eylül 2022 Perşembe günü Sivas Adalet Sarayı Şehit Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Törene  Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Sivas Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Kutluboğa, Sivas İdare Mahkemesi Başkanı Ali Ersan Tüzüner, Sivas Vergi Mahkemesi Başkanı Mustafa Şahinli, Baro Başkanımız Av. Fatih Sevim, Sivas Cumhuriyet Başsavcı Vekili Taner Güngör, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları, hâkimler, cumhuriyet savcıları ile avukatlar ve adliye personeli katıldı.

Baro Başkanımız Av. Fatih SEVİM, Sivas İdare Mahkemesi Başkanı Ali Ersan Tüzüner, Sivas Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Kutluboğa ve Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu 2022-2023 Adli Yıl Açılış Töreni’nde birer konuşma yaparak yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’nda düzenlenen törenin ardından adliye fuaye alanında kokteyl gerçekleştirildi. Kokteylde hâkimler, cumhuriyet savcıları ve avukatlar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

<<<Haziran 2024><<
Haziran 2024