İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 28
27.09.2022AvukatSONER AKINAkın Avukatlık Ofisinde , avukat olarak çalışmak üzere , staj döneminin son 3-4 ayı içerisinde olan veya ruhsatını yeni almış çalışma arkadaşı aramaktayım. Başvuruların av.sonerakin@hotmail.com adresine CV nizi mail olarak atmanızı rica ediyorum.5520727880
24.09.2022DiğerMerve COŞKUNAdalet bölümü mezunuyum 4 ay hukuk bürosunda çalıştım icra dosyalarına baktım UYAP ve huyap bilgim var devamlı çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım5526211529
22.09.2022StajyerMUSTAFA COŞKUNBÜROMUZDA DOSYA ÇEŞİTLİĞİ MEVCUT OLUP İSTEDİĞİ HUKUK DALINDA KENDİNİ GELİŞTİRMEK, STAJ DÖNEMİ BİTTİĞİNDE HUKUK BÜROSU AÇABİLECEK YETKİNLİĞE ERİŞMEK VE STAJINI AKTİF GEÇİRMEK İSTEYEN STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ.5530132175
20.09.2022DiğerZeliha Guven15 yıllık icra ve dava takip elemanligi deneyimim bulunmaktadır.katipliktakip elemanligi işi aramaktayim5491845858
07.09.2022StajyerAHMET SEBAHATTİN BUYRUKOĞLUSTAJYER AVUKAT ARIYORUZ.5068982121
01.09.2022StajyerAv. İlyas ULAŞTEPEMESLEKİ ANLAMDA DAHA STAJ DÖNEMİNDE BİRÇOK FARKLI DAVA ÇEŞİDİ VE FİİLİ UYGULAMALAR HAKKINDA MAKSİMUM SEVİYEDE TECRÜBE ELDE ETMEK İSTEYEN ERKEK STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞIMIZLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ.5076008041
29.08.2022DiğerAv. Yavuz ERDOĞANYeniliğe ve gelişime açık, araştırmayı seven, mesleki olarak her alanda tecrübe sahibi olmayı arzulayan, esnek ve rahat koşullar altında mesleki kazanım elde etmek isteyen stajyer meslektaşlarımız ve arkadaşlarımız her zaman için iletişime geçebilirler.. ?5551746747
25.08.2022StajyerÇağatay Kemal ÖztürkTemel çalışma alanı iş hukuku olan ve bu alanda 10 yılı aşkın süredir nitelikli hesaplama bilirkişilik faaliyetlerinde de bulunan Av. Çağatay Kemal ÖZTÜRK tarafından ağırlıklı olarak iş hukuku alanında yetiştirilmek üzere bir kişi kontenjanlı olarak avukat stajyeri kabul edilecektir. Sınav giriş şartı: Yazılı sınav tarihinde, avukatlık stajı askı süresi içerisinde olmak veya en fazla, tüm avukatlık stajının ikinci ayı içerisinde bulunmak. Sınav içeriği: Temel hukuk bilgisinin yanı sıra, ağırlıklı olarak iş hukuku bireysel ve toplu iş hukuku alanlarında temel düzeyde yoruma ve basit hesaplamalara dayalı klasik yazılı sınav. Yazılı sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek sözlü mülakat. Yazılı sınavda kanun kitapçığı kullanımı serbesttir. Kalem dahil olmak üzere tüm kırtasiye ihtiyaçları soru kağıdıyla birlikte adaylara verilecektir. Sınavın amacı: Özellikle iş hukuku alanında istekli avukat adaylarının belirlenebilmesi. Stajın amacı: Avukatlığın tüm alanları ile ilgili temel staj gerekliliklerine ek olarak, iş hukuku alanında yüksek donanımlı bir meslektaş yetişmesine katkıda bulunmak. Sınav takvimi: Yazılı sınav: 03.09.2022 Saat: 14:00 3 Eylül 2022 Cumartesi Murat Kurs Merkezi İstasyon Cd. Her-İş Sitesi K:1 Sivas Sözlü mülakat: 09.09.2022 9 Eylül Cuma Maqam Office B Blok No: 901 Sivas saat bilgisi sözlü mülakata hak kazanan katılımcılara ayrıca bildirilecektir . Başvuru ve iletişim: İletişim bilgileri ile temel kimlik bilgileri ve sınav başvuru talebi, 01.09.2022 tarihi mesai bitimine kadar Stj. Av. Sümeyye YUVACI’ya whatsapp üzerinden iletilecektir 0 507 887 44 90 Burs: Staja kabul edilen stajyere ofisimizin kurucusu merhum Av. Rafet ÖZTÜRK anısına aylık olarak burs verilecektir.5078874490
23.08.2022StajyerTUNA POLAT AVUKATLIK BÜROSUOfisimizde birlikte çalışacağımız erkek stajyer arkadaşlar arıyoruz.5538495859
19.08.2022StajyerAv.Medine KayaOfisimizde devamlı olarak çalışabilecek, staj dönemini aktif geçirmek isteyen stajyer avukat çalışma arkadaşına ihtiyacımız bulunmaktadır. İlgilenen olursa bizimle iletişime geçmesini rica ederiz.5416951147
18.08.2022OrtakAv.Kübra KOÇAKİstasyonda, devlet hastanesinin karşısında bulunan ofisime gider ortağı aramaktayım. İlgilenen bayan meslektastaslarimin geri dönüşünü bekliyorum.5051270311
16.08.2022AvukatYusuf TanrıverdiBüromuzda Birlikte çalışacak bay veya bayan avukat meslekaş arıyoruz ilgilenen meslektaşlarımız bizimle irtibata geçerse seviniriz. Tanrıverdi hukuk bürosu5324031085
11.08.2022AvukatTuba Altuntaş HastaoğluOfisimizde surekli calisacak avukat arıyoruz. Lütfen iletişime geçiniz.5077678989
04.08.2022StajyerSİNAN ATAATA HUKUK& ASAN ARABULUCULUK OFİSİ nde staj döneminde aktif olarak çalışacak stajyer avukat arkadaşlar arıyoruz. Şartlar yüz yüze görüşmede belirlenecektir.5326817151

<<<Ekim 2022><<
Ekim 2022