İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 35
13.01.2023Tüm IlanlarFurkan Işıkİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezunum.Adliye stajının 3. ayındayım.Stajyer arayan bürolar numaramdan ulaşabilirler.5382420071
04.01.2023AvukatMustafa Metehan ÖztoprakGazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Aralık 2022 itibariyle ruhsatımı almış bulunuyorum. İş çeşitliliği olan ve iş öğretmekten imtina etmeyen bir meslek büyüğümün yanında çalışmak istiyorum.5545491300
02.01.2023StajyerMUSA YILDIRIMOfisimizde hukuk davaları ve icra işlemleri başta olmak üzere birlikte çalışabileceğimiz etkin, özverili tercihen erkek stajyer avukat arıyoruz. İlgilenen meslektaşlarımızın 0346 222 05 04 numaralı hattan iletişim sağlayabilir.5063659793
20.12.2022AvukatHasan BAŞHukuk ve icra alanında çeşitli dallarda faaliyet gösteren, ileride de serbest avukatlık yapmak isteyen, sınavlara hazırlanmayan, bayan avukat arıyoruz.5425224634
06.12.2022StajyerZeynep Hasret ELİGÜZELHukuk büromuzda aktif çalışmak isteyen, öğrenmeye açık kadın stajyer avukat arayışımız vardır. İlgilenen meslektaşlarım iletişim numarasından ulaşabilirler.5530291705
06.12.2022Tüm IlanlarKübra Ceren ÖztürkAvukat ofisinde aktif kullanabileceğim bir oda kiralamak istiyorum. Aynı zamanda dosya usulü vb. olabilir şartlar konuşulur işlerine yardımcı olabilirim. İlgilenen meslektaşlarım iletişime geçebilir.5051454085
05.12.2022Tüm IlanlarNida Nur YurtsevenErzincan Binali Yıldırım üniversitesi hukuk fakültesinden mezun oldum. İki ay önce adli stajımı başlattım. Aktif olarak çalışabileceğim staj yeri arıyorum.5070277099
01.12.2022Tüm IlanlarBeyza YuvacıAnkara Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden temmuz ayında mezun oldum. Yanında staj sürecimi verimli geçirebileceğim bir avukat arıyorum. Amacım işin özünü, mesleği hakkıyla öğrenebilmek. Bu konuda hazır ve adapte olduğumu düşünüyorum.5357915366
23.11.2022DiğerSeçil PolatKocaeli üniversitesi felsefe mezunuyum. Müdür yardımcısı, felsefe öğretmeni ve eğitim danışmanı olarak görev yaptım. Yeniliğe ve gelişime açığım. Mesleki olarak her alanda tecrübe sahibi olmayı hedefliyorum. Hayatım ve lisans eğitimim süresince öğrendiğim bilgi ve becerilerimi geliştirerek etkin bir şekilde uygulamak hedefim olmuştur. Varolan bilgi dağarcığımı geliştirip,pratikte tecrübe ederek ve tecrübenin verdiği güvenle verilen görevi en iyi şekilde yapabileceğime inanıyorum. Ayrıntılara dikkat eden,sorun çözmekten kaçmayan, istenileni gereken zamanda hedefe ulaştırmaya gayret gösteren bir insanım. İş hayatında ki başarıya ulaşmak için bu azme ve güce sahip olduğuma inanıyorum.5452460241
22.11.2022OrtakEMRE KASAPİstasyon caddesinde bulunan ofisime yılbaşından itibaren olmak üzere masraf ortağı meslektaş aramaktayım ilgilenen meslektaşlarım iletişime geçebilirler.5549256931
07.11.2022Tüm IlanlarCANSU ASAN ÖZERHUKUK BÜROMUZDA İCRA İŞLEMLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE HUKUK,İDARE,CEZA ALANLARINDA BİRLİKTE ÇALIŞMAK ÜZERE ETKİN, ÖZVERİLİ, STAJYER AVUKAT ARAMAKTAYIZ. OFİSİMİZ 20 YILLIK GEÇMİŞE SAHİP OLAN HUKUK BÜROSU OLDUĞUNDAN DAVA ÇEŞİTLİLİĞİ VE YOĞUNLUĞU BULUNMAKTADIR. İLGİLENENLERİN 0506 794 54 46 NUMARALI HATTAN ULAŞMASINI RİCA EDERİZ.5067945446
03.11.2022Tüm IlanlarYusuf İkbal Şahinİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 5 Ekim tarihinde mezun oldum. Kendini geliştirmeye açık, azimli ve çalışkan biri olarak verimli bir staj dönemi geçirerek iyi bir avukat olmayı hedefliyorum. Mesleki donanımı ve yol göstericiliğiyle tecrübe edinebileceğim bir avukatın yanında staj yapmayı umuyorum. İlgilenenler iletişime geçebilirler.5517310153
01.11.2022DiğerSaliha Nur YeldanBozok üniversitesi adalet mezunuyum f klavye uyap excel bilgim var avukat katibi olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum5362707486
30.10.2022Stajyerİhsan ÖZDAMARÖzel hukuk alanında çalışılan ofisimizde hafta içi saat: 13:30-16:30 saatleri arasında ücret karşılığında çalışmak isteyen bayan stajyer avukat aranmaktadır. İlgilenen genç meslektaşlarımın ihsanozdamar@gmail.com adresine fotoğraflı öz geçmişlerini 07112022 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Özgeçmiş ekine transkript ekleyenler ve yabancı dil bilenler ve motivasyon mektubu yazanlar öncelikli olacaktır. Ofisimizde hafta sonu, idari ve resmi izin ve tatil günlerinde çalışılmamaktadır. Aynı şartlarda dileyen avukat meslektaşlarımız da başvuru yapabilirler. Avukatların başvuru yapmaları durumunda ofisimizde sürekli ve bağımlı çalışmalarına gerek bulunmayıp, varsa kendi ofislerinde çalışmaya devam edip kendi davalarını alıp takip etmelerinde bir sakınca bulunmamaktadır. Belirlenen gün ve saatte ofisimizde çalışmalarımıza yardım etmesi yeterli olacaktır. Başvurular ve yapılan görüşmeler KVKK hükümleri kapsamında gizli tutulacak ve edinilen hiç bir bilgi muhafaza edilmeyecektir. Öz geçmiş göndermeden telefonla görüşme yapılmaması görüşmelerin zaman kaybına dönüşmemesi için önem arz etmektedir.5325800058
21.10.2022Tüm IlanlarAhmet ErdoğanMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Staj yapmak için kendimi geliştirebileceğim bir ofis arıyorum.5438960147

<<<Şubat 2023><<
Şubat 2023